Projectbegeleiding

Er bestaan diverse soorten begeleiding in de bouw:

Bouwbegeleiding, tegenwoordig vaak (Collectief) Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) genoemd; dit wordt gebruikt bij nieuwbouw van particuliere woningen;

Projectbegeleiding wordt vaak in brede zin genoemd, bijvoorbeeld bij het renoveren van bestaande appartementen, het realiseren van utiliteitsbouw zoals scholen, kantoren etc. en het transformeren van bestaande gebouwen (van kantoorpand naar appartementen).

Bouwbegeleiding
Er komt bij het bouwen van een woning veel om de hoek kijken: van het selecteren van een aannemer tot het kiezen van een keuken. Vaak is er te weinig technische kennis om de juiste beslissing te nemen. Wij kunnen u daarbij helpen.
Tijdens de bouw kunnen wij diverse toezicht momenten met u afspreken. Wij controleren dan bijvoorbeeld of de aannemer zich aan de afspraken houdt. Hierbij kan gedacht worden aan de controle van de maatvoering, het controleren of de diverse constructies op de juiste wijze worden aangebracht, het controleren van de installaties enzovoort. Zeker het afwerken van de woning is erg belangrijk, omdat dit de ‘finishing touch’ is.
Wilt u meer informatie over bouwbegeleiding en wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om dit verder met u te bespreken.

Projectbegeleiding
Deze vorm van begeleiding is in principe gelijk aan bouwbegeleiding. Het verschil is met name de projectmatige kant. Bij het bouwen van een woning komen er heel andere zaken aan de orde dan bij het bouwen van een kantoor, winkel, school of andere gebouwen.
HV Bouwmanagement heeft in de loop van de jaren diverse grote bouwprojecten begeleid, waarbij het hele (ver)bouwproces voor de opdrachtgever in goede banen is geleid. Op deze manier is het hele traject, voor in de meeste gevallen eigen ondernemers, uit handen genomen. Hierdoor kon de opdrachtgever bezig zijn met zijn eigen werk.
Als u plannen hebt voor nieuwbouw of verbouw en graag wilt weten waar wij u mee kunnen helpen of adviseren, vult u dan het contactformulier in. U kunt ons ook bellen of mailen. Wij maken vrijblijvend een afspraak om voor u inzichtelijk te maken wat onze rol in het hele proces kan zijn.

 Bel mij terug over projectbegeleiding

Gelukt 

 We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.