Bouwtechnische keuring

Als er plannen zijn om een huis te kopen, schakelt u eigenlijk als vanzelf een makelaar in. Dat is een logische keus, want u krijgt met een heleboel dingen te maken die u niet zelf kunt doen. Als het  huis eindelijk is gekocht, weet u niet wat de bouwkundige staat van dat huis is. Vaak adviseert de makelaar om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren, Zo’n keuring laat heel goed zien in elke staat het huis zich bevindt.

U bent bij ons aan het juiste adres om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Onze rapportage is helder, alleen omschreven waar het om gaat en dus geen algemeen verhaal. De rapportage is inclusief een raming van de eventueel uit te voeren werkzaamheden, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen directe kosten en verbeterkosten. Ook worden detailfoto’s aan het rapport toegevoegd waaruit blijkt welke onderdelen niet voldoen.

Heeft u twijfels over de bouwkundige staat van een woning, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Een afspraak is gauw gemaakt!


Bel mij terug over een bouw- technische keuring

Gelukt 

 We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.