Over ons

In 2004 heeft Herro Vogel HV Bouwmanagement opgericht. Tot die tijd is hij jarenlang bij veel projecten betrokken geweest als adviseur, maar dat gebeurde op zaterdag en in de avonduren. Al heel lang was er het verlangen om een eigen bedrijf te runnen.

Toen de stap in 2004 eenmaal was gezet, zijn de ontwikkelingen heel snel gegaan. Het bleek helemaal te kloppen: mond-op-mond reclame is de beste reclame die er is! In korte tijd groeide het klantenbestand. Inmiddels zijn er een aantal vaste klanten waar voor wordt gewerkt.

De start van het bedrijf vond plaats in Kampen, maar sinds 2016 is HV Bouwmanagement gevestigd in Oosterwolde (gld). Omdat er al jarenlang contacten zijn in de regio rondom Kampen, en Oosterwolde op steenworp van Kampen ligt, kan de inmiddels opgebouwde klantenkring nog steeds op dezelfde manier worden bediend en ligt er de uitdaging om de regio verder uit te breiden.

Heeft u (ver)bouwplannen, dan bent u bij HV Bouwmanagement aan het juiste adres. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact op!